Saradnja sa udruženjem građana "Čika Boca"

Blog Image

Poštovani,

koristim priliku da Vas bliže upoznam sa velikom kampanjom “Majica jedna, donacije vredna” za decu koja boluju  od raka, a koja je pokrenuta od strane Udruženja Čika Boca i preduzeća Boost team.

Specifičnost kampanje je to što nije u pitanju klasična donacija, već sredstva za ove mališane prikupljamo kroz prodaju majica i promo paketa. Na majicama  je logo našeg udruženja, a možemo da štampamo logo ili slogan Vaše firme ili nešto po Vašem izboru.

Cena majice je 995 dinara + PDV, a kupovinom 10 ili više majica logo Vaše firme naći će se na sajtu Udruženja Čika Boca među donatorima i prjateljima koji su do sada pomogli.

 U nastavku imate detaljnije informacije o samoj kampanji.
 
 
Danijela Ibrahimović
Udruženje Čika Boca/Boost Team doo Novi Sad
e-mail: danijela.boostteam@gmail.com
mob: 066/220-248
 

Čika Boca je udruženje roditelja, staratelja i prijatelja dece obolele i lečene od malignih bolesti. Na žalost, u Srbiji svake godine oko 350 dece oboli od neke vrste raka. Najčešći rak u detinjstvu je leukemija, što čini skoro trećinu slučajeva, a zatim slede rak mozga i kičmene moždine. Dečaci oboljevaju češće nego devojčice. Stopa preživljavanja u Srbiji je 70 %. U razvijenim zemljama Evrope taj broj je 80 %.

“Lečenje naše dece je dugotrajno, neizvesno, iscrpljujuće i psihički i fizički i materijalno. Roditelji dožive strašan šok kada  saznaju dijagnozu svog deteta. Život se preokrene. Prioriteti u životu su sasvim drugačiji nego pre bolesti. Sitnice za koje ste pre bolesti mislili da vam zagorčavaju život, posle izgledaju besmisleno” - kažu  Dragana i Vladimir Radulović koji su osnovali Udruženja Čika Boca 2011.godine, nakon lečenja njihov mlađeg sina Miloša od koštanog malignog tumora.Udruženje pruža deci i roditeljima psihološku i psihosocijalnu podršku, daje neophodne informacije kada je lečenje u pitanju. Već godinama realizuje i nekoliko značajnih programa u cilju osnaživanja lečene dece na koju proces lečenja ostavlja trajne posledice. Ti programi su “Povratak u školu”, Radio “Mladice”, kao i kamp jedinstven u Srbiji “Mi možemo sve”.

Sredstva potrebna za rad udruženja vrlo su visoka i godišnje je Udruženju za osnovno funkcionisanje neophodno oko 3, 5 miliona dinara. Zato je svaki prikupljen dinar i više nego dobrodošao, a Vas pozivamo da se pridružite kampanji i postanete deo naše priče.

Posetite i sajt Udruženja Čika Boca www.cikaboca.org i saznajte zašto nam treba upravo Vaša pomoć.

Možete nam se pridružiti kupovinom majica sa logom Udruženja ČIKA BOCA. Ono što nudimo Vama kao kompaniji koja želi da pomogne i uključi se u ovaj humani projekat jeste štampanje Vašeg loga/slogana na istu tu majicu.

Svaku kupljenu majicu Vam dostavljamo, te je možete dalje koristiti kao poklon za svoje poslovne partnere, zaposlene... Na taj način postići ćemo zajedničku korist – promovisaćemo Vašu kompaniju i prikupiti novac za obolelu decu.

Zašto nam je važno da što više majica pustimo u opticaj kroz celu Srbiju?

Osnovna nit vodilja ove kampanje jeste da uključimo što više ljudi koji će nositi ove majice i na taj način širiti svest o potrebi pomaganja, kao i o mogućnosti uključivanja u projekat Udruženja Čika Boca i Boost Team- a i pomaganja deci oboleloj od raka.
 
Cena jedne majice je 995 dinara + pdv, a možete se uključiti kupovinom neograničenog broja majica. Kupovinom 10 ili više majica, Udruženje ČIKA BOCA uvrstiće Vas na spisak sponzora/donatora na svojoj internet stranici.
Porudžbinu možete ostvariti putem e-maila danijela.boostteam@gmail.com ili putem broja telefona 066/220-248.
U nadi da ćete kupovinom majica pomoći dečici oboleloj od raka i bar malo im olakšati teško detinjstvo.
 

Danijela Ibrahimović
Udruženje Čika Boca/Boost Team doo Novi Sad
e-mail: danijela.boostteam@gmail.com
mob: 066/220-248 
Kliknite ovde za kompletnu ponudu artikala