Udruženje građana "Čika Boca"

Blog Image

“Nadam se da nikada nećete iskusiti ovakve stvari… Zato … Jer samo onda…  možete razumeti… Ne treba da razumete! Pomozite!”


Poštovani,

na osnovu telefonskog razgovora koristim priliku da Vas bliže upoznam sa velikom kampanjom “Majica jedna, donacije vredna” za decu koja boluju  od raka, a koja je pokrenuta od strane Udruženja Čika Boca i preduzeća Boost team.

Specifičnost kampanje je to što nije u pitanju klasična donacija, već sredstva za ove mališane prikupljamo kroz prodaju majica i promo paketa. Na majicama  je logo našeg udruženja, a možemo da štampamo logo ili slogan Vaše firme ili nešto po Vašem izboru.

Cena majice je 920 dinara + PDV, a kupovinom 10 ili više majica logo Vaše firme naći će se na sajtu Udruženja Čika Boca među donatorima i prjateljima koji su do sada pomogli.

 U nastavku mejla imate detaljnije informacije o samoj kampanji.
 
Srdačan pozdrav,
Dinka Maksimović
Udruženje Čika Boca/Boost team doo Novi Sad
066/220-212

Čika Boca je udruženje roditelja, staratelja i prijatelja dece obolele i lečene od malignih bolesti. Na žalost, u Srbiji svake godine oko 350 dece oboli od neke vrste raka. Najčešći rak u detinjstvu je leukemija, što čini skoro trećinu slučajeva, a zatim slede rak mozga i kičmene moždine. Dečaci oboljevaju češće nego devojčice. Stopa preživljavanja u Srbiji je 70 %. U razvijenim zemljama Evrope taj broj je 80 %.

“Lečenje naše dece je dugotrajno, neizvesno, iscrpljujuće i psihički i fizički i materijalno. Roditelji dožive strašan šok kada  saznaju dijagnozu svog deteta. Život se preokrene. Prioriteti u životu su sasvim drugačiji nego pre bolesti. Sitnice za koje ste pre bolesti mislili da vam zagorčavaju život, posle izgledaju besmisleno” - kažu  Dragana i Vladimir Radulović koji su osnovali Udruženja Čika Boca 2011.godine, nakon lečenja njihov mlađeg sina Miloša od koštanog malignog tumora.Udruženje pruža deci i roditeljima psihološku i psihosocijalnu podršku, daje neophodne informacije kada je lečenje u pitanju. Već godinama realizuje i nekoliko značajnih programa u cilju osnaživanja lečene dece na koju proces lečenja ostavlja trajne posledice. Ti programi su “Povratak u školu”, Radio “Mladice”, kao i kamp jedinstven u Srbiji “Mi možemo sve”.

Sredstva potrebna za rad udruženja vrlo su visoka i godišnje je Udruženju za osnovno funkcionisanje neophodno oko 3, 5 miliona dinara. Zato je svaki prikupljen dinar i više nego dobrodošao, a Vas pozivamo da se pridružite kampanji i postanete deo naše priče.

Posetite i sajt Udruženja Čika Boca www.cikaboca.org i saznajte zašto nam treba upravo Vaša pomoć.

Možete nam se pridružiti kupovinom majica sa logom Udruženja ČIKA BOCA. Ono što nudimo Vama kao kompaniji koja želi da pomogne i uključi se u ovaj humani projekat jeste štampanje Vašeg loga/slogana na istu tu majicu.

Svaku kupljenu majicu Vam dostavljamo, te je možete dalje koristiti kao poklon za svoje poslovne partnere, zaposlene... Na taj način postići ćemo zajedničku korist – promovisaćemo Vašu kompaniju i prikupiti novac za obolelu decu.

Zašto nam je važno da što više majica pustimo u opticaj kroz celu Srbiju?

Osnovna nit vodilja ove kampanje jeste da uključimo što više ljudi koji će nositi ove majice i na taj način širiti svest o potrebi pomaganja, kao i o mogućnosti uključivanja u projekat Udruženja Čika Boca i Boost Team- a i pomaganja deci oboleloj od raka.
 
Cena jedne majice je 920 dinara + pdv, a možete se uključiti kupovinom neograničenog broja majica. Kupovinom 10 ili više majica, Udruženje ČIKA BOCA uvrstiće Vas na spisak sponzora/donatora na svojoj internet stranici.
Porudžbinu možete ostvariti putem e-maila dinka@boost-team.com ili putem broja telefona 066/220-212.
U nadi da ćete kupovinom majica pomoći dečici oboleloj od raka i bar malo im olakšati teško detinjstvo,
 
Srdačno Vas pozdravljam,
Dinka Maksimović
Udruženje Čika Boca/Boost team doo Novi Sad
e-mail: dinka@boost-team.com
mob: 066/220-212